Deventer Steenhouwerij

DDSH Gedenken is een onderdeel van Steenhouwerij Th.J.D. Lamers, een ambachtelijke steenhouwerij in Deventer. Ons bedrijf heeft een werkplaats waar allerlei natuursteenproducten worden gemaakt en een showroom welke alleen op afspraak is geopend. Hier ontvangen wij families die een graf- of urn-monument zoeken voor hun dierbare. Onze graf- en urn-monumenten worden in eigen werkplaats gemaakt. Redelijk uniek, want het meeste grafwerk komt tegenwoordig kant en klaar uit lage lonen laden. Onze familie heeft reeds 151 jaar ervaring in natuursteen. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan gerust eens op de website van ons bedrijf .

Aanbod


Omdat er tegenwoordig zoveel aanbod is, is het voor ons onmogelijk om onze hele showroom vol te zetten met artikelen. Immers, wat u mooi vindt, kan een ander juist afgrijselijk vinden. Het idee van een webshop werd geboren. Hier kunt u ons ruime aanbod zien en direct bestellen. Wij bestellen dit weer bij onze leveranciers en u kunt het op een later moment afhalen aan de zaak of naar huis laten sturen. Bij bestellen is afname verplicht, u kunt niets op zicht bestellen. Dit komt omdat wij de artikelen niet meer kunnen retourneren aan onze leveranciers en geen opslag hebben voor een grote stock voorraad. Wilt u het product toch niet afnemen om een door ons erkende legitieme reden, dan ontvangt u van ons een tegoedbon. Producten op maat of persoonlijk bedrukt kunnen niet retour.

Heeft u vragen ? Mail of bel gerust.
info@ddsh.nl 0570-605954

Voor ons aanbod graf- en urnmonumenten, geproduceerd in eigen werkplaats kijkt u op de site van onze steenhouwerij De Deventer Steenhouwerij